Luie kat 1

Ligt jouw kat er ook wel eens zo lui bij? Dit zijn de 17 meest luie katten!

De nieuwsbrief voor kattenlovers!

Vol nieuwtjes & tips. De eerste email is onze handige katten-checklist. Wat vind je ervan?

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

 

Katten zijn de meesters van het luieren. Of ze nu opgerold liggen in een bolletje, languit gestrekt op een zachte deken of gewoon lekker rondhangen in een mandje, hun ontspannen houding is altijd hilarisch om te zien.

En wij hebben de 17 grappigste luie katten foto’s verzameld die je vandaag zal zien. Dus ga er lekker voor zitten, ontspan en geniet van deze luie katten die de kunst van het nietsdoen tot in de perfectie beheersen.

Luie kat 2

 

Wist je dat katten gemiddeld zo’n 16 uur per dag slapen? Het is geen wonder dat ze vaak als luie beesten worden beschouwd!

 

Luie kat 3

 

Luie katten hebben de neiging om hun tijd door te brengen op comfortabele plekjes, zoals een zachte deken, een comfortabele bank of een warme vensterbank. Het lijkt erop dat niets hen ervan kan weerhouden om te ontspannen.

 

Luie kat 12

 

Luie kat 4

 

Sommige katten hebben zelfs een voorliefde voor specifieke plekjes om te luieren. Misschien heb jij ook een kat die altijd op dezelfde plek slaapt, zoals op een kussen op de bank of in een hoekje van de kamer.

Luie kat 5

 

Luie kat 13

 

Hoewel luieren misschien lui lijkt, hebben katten vaak momenten waarop ze plotseling heel actief worden. Dit kan te maken hebben met hun jachtinstinct, nieuwsgierigheid of gewoon hun speelse aard. Het kan geen kwaad om af en toe te onthouden dat katten ook een speelse kant hebben!

Luie kat 6

 

Wist je dat sommige katten graag luieren met een maatje? Misschien heb jij ook twee katten die altijd samen slapen of elkaar gezelschap houden tijdens hun luie momenten.

 

Luie kat 14

 

Luie kat 15

 

Luie kat 16

 

De nieuwsbrief voor kattenlovers!

Vol nieuwtjes & tips. De eerste email is onze handige katten-checklist. Wat vind je ervan?

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

 

Luie kat 7

 

Luie katten kunnen soms ook een beetje ondeugend zijn. Misschien heb jij wel eens gemerkt dat jouw luie kat zich verstopt heeft op een ongebruikelijke plek, zoals in een kast of achter de gordijnen.

 

Luie kat 8

 

Als je zelf een luie kat hebt, dan weet je hoe ontspannend het kan zijn om gewoon samen met je kat te luieren. Er gaat niets boven een dagje bankhangen met een kat op je schoot!

 

Luie kat 17

 

Luie kat 9

 

Luie kat 10

 

Luie kat 11

Schuiven naar boven