Lilly

Is dit een naam voor een schatje of een diva kat? Ik weet het niet, maar ik vind het een hele leuke naam. Eigenlijk heeft het niet echt een betekenis maar het is een Engelse naam. Lelie in het Nederlands. Vind het echt een lieve kattennaam voor een meisje.

Pebbles

Schattige naam voor een kat, toch? Het betekent kleine stenen, steentje of kei, kiezel

Mosey

Leuke naam voor een luie of langzame poes. Mosey betekent letterlijk “walk or move in a leisurely manner”, dat betekent rustig en relaxed wandelen. Lil’ Mosey is ook een Amerikaanse rapper.

Miwi

We weten niet wat deze naam precies betekent. Degene die hem heeft ingebracht heeft hem namelijk zelf verzonnen. Maar een enorm populaire kattennaam op de site! Deze hoort zeker thuis in het rijtje “schattige kattennamen”.

Jillz

Jillz als naam voor een poes die wel van een drankje houdt. Het is naam van drinken maar ook een mooie kattenaam

Nala

Deze mag in het rijtje met mooie poezen namen! Nala de vrouw van Simba uit de Disney film de Lion King tekenfilm en is ook nog eens een kattennaam met een betekenis. Ze heeft zelfs meerdere betekenissen in verschillende talen. Het betekent bijvoorbeeld succesvol. Het is een leuke naam voor een stoere en lieve poes.

Noes

Noes als roepnaam voor minoes de poes, voor een speelse schat denk ik. Een gezellige en leuke kattennaam voor een vrouwtje.

Swieber

Wat vind je van Swieber als boevige poezennaam. Boefje (de gemene vos van dora)

Buddy

Buddy als naam voor je kattenvriend Vernoeming naar Multitalent Buddy Vedder. Of als je wat ouder bent en van blues houdt naar Buddy Guy de gitarist. De naam Buddy betekent vriend.

Schuiven naar boven