Lilly

Is dit een naam voor een schatje of een diva kat? Ik weet het niet, maar ik vind het een hele leuke naam Eigenlijk heeft het niet echt een betekenis maar het is een Engelse naam Lelie in het nederlands. Vind het een lieve naam voor een lapjes kat.

Pebbles

Schattige naam voor een kat, toch? Het betekent kleine stenen, steentje of kei, kiezel

Mosey

Leuke naam voor een luie of langzame poes. Mosey betekent letterlijk “walk or move in a leisurely manner”, dat betekent rustig en relaxed wandelen. Lil’ Mosey is ook een Amerikaanse rapper.

Miwi

We weten niet wat deze naam precies betekent. Degene die hem heeft ingebracht heeft hem namelijk zelf verzonnen. Maar een enorm populaire kattennaam op de site!

Jillz

Jillz als naam voor een poes die wel van een drankje houdt. Het is naam van drinken maar ook een mooie kattenaam

Nala

Nala is een leeuw uit de lion King tekenfilm, het heeft meerdere betekenissen in verschillende talen. Het betekent bijvoorbeeld succesvol. Het is de naam van de vrouw van Simba in de Lion King. Het is een leuke naam voor een stoere en lieve poes

Pilou

Het is de naam van een acteur uit Game of Thrones Pilou Asbaek, maar ik vond Pilou meer een Poezennaam

Misty

Misty kan als kattennaam voor een mysterieuze kat. Afgeleid van mist, voor mijn poes nog extra toepasselijk want zij mist of een pootje of kan ook met een oortje. Zielug! Maar dat hoeft natuurlijk niet, het kan ook gewoon voor lief, aanhankelijk en mysterieus zijn. Wat vind jij van Misty?

Swieber

Wat vind je van Swieber als boevige poezennaam. Boefje (de gemene vos van dora)

video van 7 leukste kattenrassen me... x
video van 7 leukste kattenrassen met blauwe ogen & hun karakter
Schuiven naar boven