Lilly

Is dit een naam voor een schatje of een diva kat? Ik weet het niet, maar ik vind het een hele leuke naam. Eigenlijk heeft het niet echt een betekenis maar het is een Engelse naam. Lelie in het Nederlands. Vind het echt een lieve kattennaam voor een meisje.

Pebbles

Schattige naam voor een kat, toch? Het betekent kleine stenen, steentje of kei, kiezel

Mosey

Leuke naam voor een luie of langzame poes. Mosey betekent letterlijk “walk or move in a leisurely manner”, dat betekent rustig en relaxed wandelen. Lil’ Mosey is ook een Amerikaanse rapper.

Miwi

We weten niet wat deze naam precies betekent. Degene die hem heeft ingebracht heeft hem namelijk zelf verzonnen. Maar een enorm populaire kattennaam op de site! Deze hoort zeker thuis in het rijtje “schattige kattennamen”.

Jillz

Jillz als naam voor een poes die wel van een drankje houdt. Het is naam van drinken maar ook een mooie kattenaam

Nala

Deze mag in het rijtje met mooie poezen namen! Nala de vrouw van Simba uit de Disney film de Lion King tekenfilm en is ook nog eens een kattennaam met een betekenis. Ze heeft zelfs meerdere betekenissen in verschillende talen. Het betekent bijvoorbeeld succesvol. Het is een leuke naam voor een stoere en lieve poes.

Pilou

Het is de naam van een acteur uit Game of Thrones;Pilou Asbaek. Maar ik vond Pilou ook een hele orginele poezennaam.

Misty

Misty kan als kattennaam voor een mysterieuze kat. Afgeleid van mist, voor mijn poes nog extra toepasselijk want zij mist of een pootje of kan ook met een oortje. Zielug! Maar dat hoeft natuurlijk niet, het kan ook gewoon voor lief, aanhankelijk en mysterieus zijn. Wat vind jij van Misty?

Swieber

Wat vind je van Swieber als boevige poezennaam. Boefje (de gemene vos van dora)

Schuiven naar boven