Bekendste internet katten

De nieuwsbrief voor kattenlovers!

Vol nieuwtjes & tips. De eerste email is onze handige katten-checklist. Wat vind je ervan?

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

 

Sinds een aantal jaren zijn internet katten een waar fenomeen. Waar het eerst begon met het plaatsen van youtube filmpjes over katten is dit de laatste jaren steeds gekker geworden.

De bekendste internet katten hebben eigen Facebook en Instagram pagina’s en hun eigenaren verdienen hier een aardige boterham mee.

Het is ook niet vreemd dat deze katten een ware internet hit zijn. Het is aandoenlijk om de filmpjes te zien, en een kijkje te krijgen in hun levens.

Vandaar dat wij de bekendste internet katten hebben verzameld voor je. Wij hebben hier niet gelet op internet katten met de meeste volgers op social media, maar we hebben gekeken welke katten wij simpelweg het leukste vinden!

Grumpy cat

Wie kent deze kat nu niet? Wist je trouwens dat Grumpy cat een poes is en eigenlijk Tardar Sauce heet? Ze is bekend geworden door haar continue chagrijnige blik, die ontstaan is door dwerggroei.

De broer van de eigenaresse van Grumpy cat plaatste foto’s op Reddit met daarbij humoristische bijschriften. Inmiddels heeft Grumpy cat een eigen website, meer dan 8,7 miljoen likes op Facebook en 2,4 miljoen volgers op Instagram.

Lees meer: dit zijn de meeste geniale kattennamen van dit moment

Sam eyebrow

Sam eyebrow is een waar kattenmodel (uh huh) en heeft twee zwarte wenkbrauwen hooggeplaatst. Zelf is hij spierwit waardoor de wenkbrauwen goed opvallen. Door de rare hoogte lijkt het alsof Sam constant verbaasd kijkt. Wanneer je door de foto’s scrollt op Facebook of Instagram, ga je vanzelf ook verbaasd kijken.

Lees ook: toepasselijke kattennamen voor een Britse Korthaar

Lil Bub

Om te smelten, Lil Bub is een perma-kitten. Dit betekent dat het beestje altijd net zo klein blijft als een kitten. En ook het gedrag van een kitten blijft vertonen. Voldoende munitie om hilarische taferelen te krijgen en dat wordt dan ook bijgehouden op Facebook (2,9 miljoen volgers). Lil Bub heeft nog iets superschattigs, een tongetje dat permanent uit haar mond hangt. Lief!

Kende jij deze katten al? Volg ze anders op social media, deze internet katten delen bijna dagelijks hun avonturen.

Lees ook: speelgoed wat echt de moeite waard is om in huis te halen

Schuiven naar boven